Ga zorgeloos op reis met onze vogelvakantie-opvang in Waregem

Parkieten

Inlandse vogels

Tropische vogels

Kanaries

Vogels - vakantieopvang - vogeloppas - vogelhotel

Vogelvakantie-opvang voor tropische en inlandse vogels

Als vogeleigenaar kunt u uw vogels niet zomaar meenemen op reis. Daarom biedt Aqua@home een vogelvakantie-opvang aan in de Spijkerlaan 45 te 8791 Beveren-Leie (Waregem). In het vogelpension / vogelhotel van Aqua@home krijgen uw vogels alle zorgen en oppas die ze nodig hebben. Zaakvoerder Geert heeft ervaring met alle vogelsoorten en kent hun bijzondere noden door en door, ook indien het om zeldzamere vogels gaat.

Aqua@home, vogelopvang met passie voor vogels

Het is perfect normaal dat u uw dierbare vogels niet zomaar aan eender wie toevertrouwt. Het verzorgen van vogels vereist immers niet alleen liefde en aandacht, maar ook kennis. Zaakvoerder Geert is een gepassioneerd vogelliefhebber en net daarom is Aqua@home de perfecte vogelopvang/vogeloppas voor uw vogels. Met zijn jarenlange ervaring is hij de geknipte persoon voor het opvangen van uw vogels tot u terug bent. Dit vogelpension bevindt zich in een verwarmde ruimte en is dus de ideale locatie voor uw vogels tijdens uw vakantie. Aqua@home zorgt niet alleen voor een comfortabel verblijf met de beste zorgen en voeding, maar geeft ook sociale vogelsoorten als ara’s, papegaaien en parkieten alle aandacht die ze verdienen. Bij Aqua@home kiest u dan ook voor een vogelopvang waar liefde, passie en kennis elkaar ontmoeten.

Uw veilig vogelhotel in waregem

Bij de vogelopvang van Aqua@home kiest men voor de beste hygiënische omstandigheden. De vogels hebben meer dan voldoende ruimte om te vliegen en er worden voortdurend maatregelen genomen om de overdracht van ziektes tegen te gaan, waarbij we nauw samenwerken met de lokale dierenarts. Hierbij kunnen ook verplichte vaccinaties gelden.

Openingsuren

Zaterdag
9.00 tot 17.00 uur

Zondag
9.00 tot 12.00 uur

De rest van de week gesloten.